…bänka sig för det är mycket som skall hinnas med! Skönt att träna på morgonen och inte tänka på allt som skall fixas utan bara lyfta och svettas!

Sen drog jag med Linda och posta iväg trosor över hela världen. Ett par BH’s och strumpbyxor också. Sen Uber till telefonbutiken och låsa upp en telefon. För varmt att gå. Svetten lackas så fort man utom räckvidd från AC’n. Sen äntligen äta och vidare till stranden. Perfekt ljummet vatten och vi låg och guppa som två måsar i vågorna – perfekt!

Vidare till Marshall’s och handla lösögonfransar, strumpor och kassar att packa i. Laga mat hemma och protein pastan smaka skit. Käkar lite kakor nu istället Masha är på väg hit och skall tvätta. Jag ska packa tills jag somnar. Sveriges sommar kan ju bjuda på både regn, högtryck, mittemellan och om inte till och med hagel så får ju packa med lite av varje. Man inser hur skönt och enkelt det är att bo i ett land där man kan gå halvnaken varje dag utan att frysa!

Imorn koll hos tandläkaren och sen få nycklarna till nya lyan. Eftersom det är lite manana style här så räknar jag med att de inte hunnit få klart allt i lägenheten. Håll 5 tummar! Och sen mer packa…

Puss Puman

This is a trial post so more to come in English. Bare with me! My blond brain tries to figure this all out and having a bit of a meltdown hahahaaa…

Kisses, Puma

You May Also Like

Leave a Reply