…fun having friends visit you, but so sad when they leave. It feels empty when you pretty much hang 24/7 and then they’re gone… Linda left today and I’ll see her in Sweden for Christmas next 🙂

The brunch on Sunday was at W Hotel in Seminyak. Wow, so much food and what do you always do when it’s a buffet? Overeat! I really love their Babi Guling aka suckling pig over here! The hotel grounds were also very nice, especially the entrance and the cool art by Alec Monopoly in the reception!

Since we were in Seminyak we spent the rest of the day and night there checking the place out… Definitely gonna go get blown there at some point!

Our favorite was dinner at Bikini Restaurant. Not what you would think. No bikinis and their tasting menu paired with the cocktails was definitely not bikini-body-friendly hahhaaa… Wow, the food was amazing, great service and cool bathrooms. Definitely visit this place if here!

Always posing, strutting and peacocking… And swimming to cool my hotness down 😉

Yesterday we squeezed in all the final stuff and Linda also got a beautiful tattoo! It was great having you here Linda!

We laughed at these 2 pics. One is for Instagram, the other one kind of reality…

Kisses, Puma

You May Also Like

4 comments

Reply

Tack bästa vännen för en underbar vecka!
Så många skratt och galenskaper kan bara du och jag ha🤣🤣
Ses i december!❤️

Reply

Hahhaaaa, sa jakla roligt och december vantar nya aventyr! Tur att det inte finns risfalt hemma hahhaaaa…

Kram kompis!

Reply

hur går tankarna när du ena dagen skriver om att du gladeligen har ätit helgrillad gris, och andra dagen ber folk att hjälpa utsatta djur? om du bryr dig om djurs välmående så är väl det första steget att sluta äta dom? annars är det ju du som finansierar verksamheten på dom där hemska slakterierna du pratar om.

Reply

Onskar att jag vore vegan, forsokt, men gick inget vidare 🙁 Daremot handlar jag kott direkt fran en gard i Puerto Rico dar djuren slaktas pa garden och forsoker handla icke djurtestade produkter. Yes, ater gris men stoder fortfarande organisationer som raddar djur! That’s me…

Kram Puman

Leave a Reply